Descargar EBOOK La batalla de l horta autor ENRIC LLOPIS gratis online


Descargar EBOOK La batalla de l horta autor ENRIC LLOPIS gratis online Título Del Libro: La batalla de l horta
Cargado: 2684 veces
Calificaciones del lector: 3.3
La calidad de la: Escaneo
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No
El autor del libro: ENRIC LLOPIS
El editor: SEMBRA LLIBRES
ISBN 13: 9788416698011
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 2.93 Mb

Read full description of the books:L’Horta de València és una comarca de terra agrícola mil·lenària on perviu un patrimoni natural, cultural, històric i arquitectònic gairebé únic a Europa. Un autèntic tresor de la saviesa popular que, des dels anys seixanta, ha estat en el punt de mira d’interessos polítics i econòmics especulatius, així com d’un suposat concepte de progrés que ha amenaçat el seu futur. Però, des del primer dia, les excavadores s’han hagut d’enfrontar a una resistència silenciada que amb el temps ha esdevingut imparable.

El periodista Enric Llopis ha realitzat una intensa tasca en col·laboració amb l’entitat Per l’Horta amb l’objectiu de crear un relat conjunt d’una lluita que s’ha convertit en exemple i referent. El fruit és La batalla de l’Horta, una obra viva i emotiva treballada amb les veus dels seus protagonistes: el veïnat que va defensar una forma de vida arrelada a la terra, les associacions que es van enfrontar a grans empreses, el jovent solidari que va protegir terres i alqueries, l’extraordinària campanya de la iniciativa legislativa popular o les massives mobilitzacions que van aturar el darrer Pla General de València. Una batalla protagonitzada per milers de persones que, amb les seues pròpies mans, han plantat cara a la nefasta voràgine que ens ha dut a la crisi actual.


El autor es ENRIC LLOPIS escribió un interesante libro titulado La batalla de l horta. El libro de la publicó la editorial SEMBRA LLIBRES, y en este momento por el libro de La batalla de l horta PDF ISBN (9788416698011) es necesario pagar 18.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La batalla de l horta EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ENRIC LLOPIS, que te pueden gustar, igual que el libro de La batalla de l horta EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La batalla de l horta EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La batalla de l horta PDF
Descargar en EPUB La batalla de l horta EPUB
Descargar en DOC La batalla de l horta DOC
Descargar en TXT La batalla de l horta TXTReseñas de libro La batalla de l horta


Antonio

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )

Mario

no, en absoluto no me gustó el libro

Sofia

en general no me gustó este libro

Miguel

De manera contradictoria. Por un lado aprieta, y por el otro...

Laura

De manera contradictoria. Por un lado aprieta, y por el otro...
Añadir comentario
Descargar EBOOK La batalla de l horta autor ENRIC LLOPIS gratis online

PDF: la-batalla-de-l-horta.pdf La batalla de l horta PDF
EPUB: la-batalla-de-l-horta.epub La batalla de l horta EPUB
DOC: la-batalla-de-l-horta.doc La batalla de l horta DOC
TXT: la-batalla-de-l-horta.txt La batalla de l horta TXT